Gaćinović: Bili smo bolji i zaslužili smo pobjedu

Leotaru bod u Mostaru

Gaćinović: Bili smo bolji i zaslužili smo pobjedu

Edmir Škorić

Iako je bio bolji protivnik na terenu u Vrapčićima, Leotar je protiv Veleža osvojio jedan bod. Nedostajala je realizacija trebinjskog tima.

Leotar je poveo preko Jankovića, imao nekoliko zrelih prilika, a onda je domaćinu Ćemalović donio jedan bod.

 

''Jednostavno imamo problema sa realizacijom u posljednje vrijeme. Odigrali smo tri utakmice u posljednja tri kola dobro, ali na kontu imamo samo jedan bod. I danas smo mislim bili neuporedivo 

bolji, opasniji, konkrentiji ali nismo dobili više od jednog boda", rekao je trener Leotara Vladimir Gaćinović, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Velež je imao svoje prilike, znali smo da će domaćini prijetiti dubinskim  loptama, da će stvarati probleme u skoku i mislim da smo uspjeli parirati omaćoj ekipi. Ostali smo bez dva važna igrača u prvom poluvremenu, bez Sušića i Šarabe što za našu ekipu koja objektivno imala mali fond igrača mora i to se mora odraziti na našu igru. Međutim, mi smo u drugom dijelu bili bolji i mislim da smo zaslužili pobjedu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.