Gaćinović: Borussiji ćemo pokazati ko je Frankfurt

Fudbaler Frankfurta pred meč sa Borussijom za SportSport.ba

Gaćinović: Borussiji ćemo pokazati ko je Frankfurt

D. Vejo

Fudbaleri Frankfurta će u okviru 12. kola Bundeslige na svom terenu dočekati ekipu Borussije Dortmund.

Frankfurt igra dosta kvalitetan fudbal ove sezone što pokazuje trijumf u prošlom kolu na gostovanju Werderu (1:2), te sedma pozicija na tabeli. Iako ih očekuje težak ispit protiv zahuktale Borussije, u taboru domaće ekipe vjeruju u pozitivan ishod.

"Svjesni smo da nas čeka jedna jako teška utakmica protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi. Ali u dobroj smo formi i sigurno da imamo šanse da ugrozimo Dortmund. Svaki igrač mora dati svoj maksimum kako bi se ravnopravno nosili sa njima, nemamo strah", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Frankfurta, Mijat Gaćinović.

Utakmica između Frankfurta i Borussije igra se sutra sa početkom od 15.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi