Gaćinović: Dolazimo po pozitivan rezultat

Leotar gostuje u Lukavici

Gaćinović: Dolazimo po pozitivan rezultat

Adnan Beganović

Za razliku od one utakmice protiv Željezničara kad su igrali bez sedam igrača fudbaleri Leotara u Lukavicu dolaze u najjačem mogućem sastavu.

Trebinjci dolaze s ciljem da se pobjedom protiv Slavije iskupe za lošu partiju protiv Željezničara.

"Sad nam je mnogo lakše jer vraćaju se igrači koji nisu mogli da igraju zbog žutih kartona, ali u timu će biti i oni koji su se oporavili od povreda, tako da ćemo mi biti mnogo jači nego prije sedam dana. Slavija zaslužuje respekt zbog svega što su postigli tokom jeseni, ali mi u Lukavicu ne idemo da bi izgubili već želimo da osvojimo bar jedan bod", rekao je trener Leotara Vladimir Gaćinović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.