Gaćinović: Ekipa je pokazala karakter

Leotar slavio nakon velikog preokreta

Gaćinović: Ekipa je pokazala karakter

A. Haznadarević

Velikim preokretom fudbaleri Leotara došli su do svoje prve prvenstvene pobjede u susretu sa GOŠK-om iz Gabele, a rezultat od 4:2 mogao je da bude i mnogo uvjerljiviji. 

Ipak, nije dobro krenulo za domaću momčad.

 

"Gubili smo sa 2:0, ali moja ekipa je pokazala karakter. Nismo se predali, već smo nastavili sa napadima i to nam se na kraju isplatilo. Postigli smo četiri gola, a mogli smo sigurno još toliko, tako da smo i u ovom susretu i pored četiri gola imali nešto lošiju realizaciju, ali pobjeda je najbitnija", rekao je trener Leotara Vladimir Gaćinović.

 

Ivan Katalinić s druge strane, imao je puno razloga da kritikuje svoju momčad poslije utakmice.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Utakmica nam se otvorila kako smo mogli samo da poželimo. Poveli smo sa 2:0, a onda smo stali. Ne znam zašto, kao da smo se uplašili dobrog rezultata. Pad u našoj igri je bio vidljiv i neshvatljiv", rekao je Katalinić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.