Gaćinović: Gradinu ozbiljno shvatiti

"Sarajevo nije pobijedilo na njihovom terenu"

Gaćinović: Gradinu ozbiljno shvatiti

A. Haznadarević

Pobjeda protiv Rudara vratila je mir u Trebinjsku svlačionicu, pa momčad Leotara sa mnogo više optimizma dočekuje predstojeće gostovanje u Srebreniku protiv Gradine.

"Iako oni nemaju nijednu pobjedu u dosadašnjem toku sezone radi se o ekipi koju morate ozbiljno shvatiti ako želite da pobjedite. Eto Sarajevo nije pobjedilo na njihovom terenu, a sad su uzeli i bod Veležu u Mostaru", rekao je trener Vladimir Gaćinović.

 

"Sve to nam jasno pokazuje da im forma ide uzlaznom linijom i mi ćemo morati da uložimo mnogo truda i napora kako bi pobjedili", dodao je strateg Leotara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.