Gaćinović: Na Otoku dolazimo po bod

Premijer liga, 6. kolo

Gaćinović: Na Otoku dolazimo po bod

Adnan Beganović

U okviru 6. kola Premijer lige u Sarajevu će danas snage odmjeriti domaći Olimpic i Leotar, čiji bi trener Vladimir Gaćinović bio zadovoljan neriješenim ishodom.

Leotar na Otoku dolazi bez štopera Aleksandra Vasiljevića koji ima tri žuta kartona, ali i pored toga trener Gaćinović je optimist.

"Od povreda su se oporavili Sušić i Milorad Cimirot i bit će u kombinaciji za ovu utakmicu. U ekipu se vraća i Srđan Andrić koji je odradio kaznu zbog tri žuta kartona. Svi igrači su puni samopouzdanja i u dobroj i vedroj atmosferi skovali smo plan kako da se suprostavimo Olimpicu. Mi u Sarajevo idemo po jedan bod,
iako je naš protivnik favorit na papiru", kazao je Gaćinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.