Gaćinović: Ne plašimo se Željezničara

Trener Leotara poručuje

Gaćinović: Ne plašimo se Željezničara

Adnan Beganović

U okviru 14. kola BH Telecom Premijer lige Leotar će sutra na Policama dočekati Željezničar, a trener premijerligaša iz Trebinja, Vladimir Gaćinović, optimističan je uoči ovog duela.

Sa nizom od tri utakmice bez poraza i dobrom formom fudbaleri Leotara dočekuju aktuelnog prvaka BiH.  Fudbaleri Leotar se uzdaju u nešto lošiju formu Željezničara, te tu vide priliku da poslije Borca još jednom velikanu našeg fudbala uzmu mjeru pred svojim navijačima.

"Nalazimo se u dobroj formi i bilo bi dobro kad bi je nastavili i u ovom kolu. Željezničar je sigurno rival za respekt, ali mi se nikog ne plašimo, posebno ako dobro odigramo. Ova ekipa je najjača kad na teren izađe bez opterećenja. Uostalom to smo pokazali i u prošlom kolu u Gradačcu kad niko nije vjerovao da ćemo pobjediti Zvijezdu. Zato ću mojim momcima reći u subotu da istrče na teren i da pobjede protivnika", rekao je trener Leotara Vladimir Gaćinović.

Kad je riječ o sastavu onda tu i ima određenih problema jer Dejan Janković se povrijedio u Garadčcu pa je neizvesno hoće li se oporaviti do početka ovog susreta.

S druge strane, u tim će se vratiti Borko Novaković koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.