Gaćinović: Ovo mi je najdraža pobjeda

Sadiković nezadovoljan suđenjem

Gaćinović: Ovo mi je najdraža pobjeda

Iako nisu trenirali tri dana pred utakmicu fudbaleri Leotara izdigli su se iznad svih problema u klubu i pobjedili su Olimpic sa 1:0, golom Stojčeva.

"Ovo mi najdraža pobjeda od kako sam sjeo na klupu Leotara. Savladali smo neugodnog rivala iako nismo trenirali tri dana. Da budem iskren, pribojavao sam se ove utakmice upravo zbog toga. Na kraju sve se dobro završilo i sad sa devet uzastopnih bodova napravili smo odličan uspjeh i veliki korak ka opstanku", rekao je trener Vladimir Gaćinović.

 

Trener Olimpica Denis Sadiković smatra da je njegova momčad zaslužila najmanje jedan bod.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo zaslužili da izgubimo, jer bili smo ravnopravan protivnik domaćinu. U pojedinim fazama smo bili i bolji, ali šta to sad vrijedi. Ne želim ni sad da komentarišem suđenje i sporni detalj, da li je bio penal za nas ili nije. Protiv Veleža nam nisu svirali tri, sad u Trebinju opet sporan detalj, ali mi u Olimpicu od toga nemamo ništa", rekao je Denis Sadiković

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.