Gaćinović: Pobijedili smo uz dosta sreće

Leotar slavio

Gaćinović: Pobijedili smo uz dosta sreće

D. Banović

Poslije velike borbe i uz dosta sreće Leotar je došao do druge pobjede u prvenstvu i učvrstio se u gornjem dijelu tabele sa sedam bodova.

"Bila je to teška utakmica u kojoj smo mi uz dosta sreće došli do pobjede. Možda smo i preoprezno ušli u ovaj susret pa je taj preveliki respakt mogao da nas košta. Smatram da smo mi više željeli pobjedu i da smo zbog toga uzeli tri boda. Iza nas su tri odlične utakmice i žao mi je što nismo pobjedili i u Bijeljini pa bi sad imali maksimalan učinak", rekao je trener Vladimir Gaćinović.

Leotar je u prvom poluvremenu imao problem i sa povredama, jer van igre su morali Pavle Sušić i Njegoš Goločevac.

"Rezerve su odlično odradile posao i sva sreća da se izlazak ovih igrača nije osjetio na terenu. Imamo taj problem sa malim fondom igrača, ali nadam se da će se do utakmice u Prijedoru stanje popraviti", rekao je Gaćinović.
U narednom kolu Leotar ide u goste Rudaru u Prijedru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.