Gačinović razočaran: Propustili smo previše prilika

Leotar poražen u Mostaru

Gačinović razočaran: Propustili smo previše prilika

Trener Leotara Vladimir Gačinović vidno razočaran došao je pred mostarske novinare nakon poraza Leotara danas Pod Bijelim brijegom. 

Gačinović je mišljenja da je Leotar danas u duelu protiv Zrinjskog zaslužio makar jedan bod.

 

"Prije svega čestitam kolegi Periću na trijumfu na meču u kojemu smo bili ravnopravan protivnik. Čak smo većim dijelom utakmice kontrolisali igru, te uz sve propustili sijaset prilika. Zrinjski je bio opasan iz prekida, a upravo smo iz tih situacija i primili pogotke danas", kazao je Gačinović, te još dodao:

 

"Imamo problem širine igračkog kadra. Vidjeli ste da smo danas doputovali sa svega petnaest igrača od kojih su devetorica mlađi od 21 godine. U ključnim momentima nisam mogao posegnuti za izmjenom što nas je i dovelo do poraza. Ostajemo u sredini tabele, ali ćemo gledati prema gornjem dijelu i znati kako uhvatiti priključak".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Na opasku novinara da su igrači Leotara danas imali zamjerke na arbitražu Edina Jakupovića iz Bihaća, Gačinović je odbio dati bilo kakav komentar na suđenje, kazavši kako nikada ne komentariše sudijski posao niti albije traži u takvim i sličnim stvarima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.