Gaćinović: Samo pobjeda nas interesuje

Trener Leotara želi samo pobjedu protiv Radnika

Gaćinović: Samo pobjeda nas interesuje

Za razliku od one utakmice u Mostaru trener Leotara Vladimir Gaćinović će protiv Radnika na teren da pošalje golmana Nenada Rajića, zatim igrače Nikolu Grubješića, Miloša Stojčeva i Dušana Danojevića.

Radi se o pojačanjima koja su ove zime stigla u Trebinje, a koja nisu imala pravo nastupa u prvom kolu.


"Vjerujem da će sad sve na terenu da izgleda mnogo bolje sa ovim fudbalerima. Uostalom oni su na treninzima pokazali da imaju kvalitet i da će za nas biti prava i istinska pojačanja", kaže Gaćinović.


Kad je u pitanju ishod utakmice protiv Radnika trener tu ne ostavlja nikakvu dilemu.


"Samo pobjeda nas interesuje, a svaki drugi rezultat bio bi ravan porazu. Igramo mi dobro, ali jednostavno neće nas gol, Sad će uz Filipovića u napadu igrati i Grubješić, pa sam siguran da će biti golova i da ćemo mi da uzmemo cijeli plijen", rekao je Vladimir Gaćinović, trener Leotara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.