Gadžo: Mislim da smo na dobrom putu

Mladi veznjak Rođenih

Gadžo: Mislim da smo na dobrom putu

Velež je jučer upisao prvi poraz u drugom dijelu Premijer lige. Poraženi su na gostovanju od Rudar Prijedora sa 2:0. Ermin Gadžo, mladi veznjak koji je na posudbi iz Slovan Libereca, unatoč tome smatra da su Rođeni na dobrom putu da izbore opstanak.

Sa velikim optimizmom nakon tri utakmice bez poraza Velež je otputovao u Prijedor, no u Mostar su se vratili sa dva gola u mreži. Ipak, Rođeni su ostali na 13. mjestu, jer su im ostali rezultati išli na ruku.

"Greške iz prvog poluvremena su nas koštale bodova. Da smo bar odigrali u prvom dijelu utakmice kao u drugom, vjerovatno bi rezultat bio mnogo bolji. Sreća, ostali rezultati su nam išli na ruku. Ostaje žal za bodovima, ali moramo se odmah okrenuti Olimpicu", rekao je Gadžo za SportSport.ba, dodavši:

"Imamo dosta vremena da se pripremimo za Olimpic koji je jedna veoma dobra ekipa. U brobi su za Evropu i svaki bod im je bitan, kao i nama u borbi za opstanak. Ne smijemo ništa prepustiti slučaju, moramo misliti samo na pobjedu i dat ćemo sve od sebe da do nje i dođemo".

"Mislim da smo na veoma dobrom putu da izborimo opstanak. To ne bi trebalo doći u pitanje, tako da Velež sljedeće sezone može ići ondje gdje mu je mjesto, a to je vrh tabele. Veliki plus je povratak Red Armyja na tribine, jer bez njih Velež nije Velež", dodao je za kraj razgovora nekadašnji juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti