Gadžo: Svi znamo kako smo izgubili

Premijer liga, Velež - Čelik 1:0

Gadžo: Svi znamo kako smo izgubili

Čelik se nalazi na tabeli Premijer lige gdje mu sigurno nije mjesto, a jučer su poraženi u gostima od strane Veleža. Mladi veznjak sa Bilinog Polja, Ermin Gadžo ističe kako se to treba što prije zaboraviti, te se okrenuti najvažnijoj utakmici.

Ermin Gadžo je došao kao veliko pojačanje iz Slovana iz Libereca, a trebalo mu je samo deset minuta u dresu Čelika da postigne gol. Odlično je odradio pripreme, ali nešto rijeđe dobiva priliku u prvenstvu i kupu.

Nastupio je u jučerašnjem porazu u gostima od Veleža. Jedini gol na utakmici postigao je Eldar Hasanović u 23. minuti. 20-godišnji veznjak, koji ne na posudbi u redovima Čelika smatra kako ovaj poraz treba što prije da zaborave i okrenu se revanšu kup utakmice protiv Zrinjskog.

"Uglavnom dobro igramo u gostima, ali izgubili smo ovu utakmicu, svi znamo kako. Trebao ovo što prije zaboraviti i okrenuti se za nas možda i najvažnijoj utakmici, revanšu potiv Zrinjskog", rekao je Ermin Gadžo za SportSport.ba, te se još malo osvrnuo na utakmicu Kupa Bosne i Hercegovine:

"Pod Bijelim Brijegom nismo baš bili na novu.. Činjenica je da će biti teško nadoknaditi dva gola zaostatka, ali mislim da uz podršku navijača i malo sreće možemo ostvariti zacrtano."

Nekadašnji član U-19 reprezentacije Bosne i Hervegovine nalazi se na posudbi u timu sa Bilinog Polja do kraja polusezone, a na ljeto mu ističe ugovor sa češkim Slovanom iz Libereca.

"Samo znam da zasigurno ostajem u Čeliku do kraja polusezone, pa ćemo vidjeti šta će poslije biti. Također još nemam u vidu što napraviti na ljeto kada mi ističe ugovor sa Slovanom", rekao je za kraj razgovora Ermin Gadžo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.