Gago: Mogu igrati zajedno s De Rossijem

Gago: Mogu igrati zajedno s De Rossijem

Edmir Škorić

Argentincu Fernandu Gagu velika je čast što je došao u Romu te se nada da će izboriti svoje mjesto u početnoj postavi. Osim toga, vjeruje da može igrati zajedno s Danieleom De Rossijem u veznom redu.

Gago je u Rim stigao na posudbu iz madridskog Reala i dio je jednog velikog projekta Rome. Klub je doveo već Erika Lamelu, našeg Miralema Pjanića, Maartena Stekelenburga i Simona Kjaera te je očito da želi doseći najviše domete u Italiji naredne sezone.

"Nadam se da ću zaraditi svoje mjesto u prvoj postavi i da ću redovito igrati, ali tu odluku donijet će trener", kazao je 25-godišnji Gago, dodavši kako "vjerujem da De Rossi i ja možemo zajedno igrati".

"Sretan sam što sam u Romi. To je jedan od najvažnijih klubova u Evropi. Dopada mi se ovaj projekat i nadam se da ću biti od koristi", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.