Gago napušta Šišmiše i odlazi u Bocu?

Gago napušta Šišmiše i odlazi u Bocu?

Midhat Šljivak

Fudbaler Valencije Fernando Gago veaoma je blizu odlaska sa Mestalle i potpisa ugovora sa Bocom Juniors, javljaju argentinski mediji.

Gago je u Valenciju stigao iz Real Madrida na početku seone na zahthev trenera Manulela Pellegrinija, no nakon što je ovaj dobio otkaz, sada i Argentinac želi otići iz kluba.

Argentinac je najavio kako želi napustiti klub, a odmah se javila ekipa Boce, koja je spremna kupiti 26- godišnjeg veznjaka. Vrijednost Fernanda Gaga se procjenjuje na nešto preko šest miliona eura, a pored Valencije i Reala, Gago je još nastupao za Romu, dok je karijeru započeo upravo u Boci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.