Gago podnio zahtjev za odlazak

Argentinac nezadovoljan u Realu

Gago podnio zahtjev za odlazak

Argentinski fudbaler sredine terena i igrač madridskog Reala Fernando Gago sve je nezadovoljniji svojim statusom na Santiago Bernabeu.

Trener Madriđana Manuel Pellegrini ove sezone vrlo malo daje prilike Gagi za igru, što je kod ovog igrača izazvalo veliko nezadovoljstvo. Pellegrini nije uvrstio Argentinca ni za veliki derbi sa Barcelonom.

Nakon svega, Gago je poslao poruku čelnicima Reala u kojoj traži da mu se omogući odlazak iz ekipe već u januarskom prelaznom roku. Interes za Argentincem odmah su pokazali Fiorentina i Milan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.