Gago se očajnički želi vratiti u Bocu

Gago se očajnički želi vratiti u Bocu

Edmir Škorić

Realov nogometaš sredine terena Fernando Gago očajnički želi da se vrati u Boca Juniors, tvrdi njegov menadžer Marcelo Lombilla.

Argentinac je 2006. godine za 20 miliona eura iz Boce prešao u Real. Unatoč obećavajućem početku karijere u Španiji, niz povreda priuštili su mu dvije loše sezone.

Nije tajna da se Gago želi vratiti u Bocu gdje je proveo više od jedne decenije.

"Fernandova želja je da se vrati u Bocu. Pogledajte kolika je njegova želja za povratkom Bocu, da ja još uvijek ne mogu da vjerujem da će odustati od tolikog novca", rekao je Lombilla.

Gago se nalazi u domovini, gdje se oporavlja od povrede koju je zadobio tokom Copa Americe. Argentinski mediji pišu kako je Boca već angažovana u pregovorima s Real Madridom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.