Gago se opet povrijedio

Gago se opet povrijedio

Fernando Gago baš nema sreće. Nakon teške povrede koljena zbog koje je propustio prvih 18 utakmica ove sezone danas je povrijedio tetivu desnog koljena i pauzirat će najmanje tri sedmice.

Zbog povrede je propustio prvih 18 utakmica ove sezone, a onda je nastupio na sedam mečeva od toga samo jednom u početnom sastavu. Sinoć je protiv Malage odigrao solidno posljednjih 35 minuta na mjestu Xabija Alonsa, ali je na današnjem treningu doživio novu povredu.

Reprezentativac Argentine je doživio povredu tetive desnog koljena i prema prvim nalazima biće odsutan najamanje tri sedmice što je veliki hendikep za Real Madrid koji je ostao i bez Cristijana Ronalda koji će pauzirati desetak dana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.