Gago želi napustiti Madrid

Gago želi napustiti Madrid

Lista nezadovoljnika svojim statusom u Real Madridu sve je duža.

Nakon što je holanđanin Nistelrooy odlučio potražiti sreću u Hamburgu, čini se da je red došao i na argentinca Farnanda Gaga koji ne krije činjenicu da nije zadovoljan skromnom minutažom koju ima u kraljevskom klubu. Kao i brojnim drugim igračima, i njegova želja je nastup za nacionalni tim u Južnoj Africi. Međutim, sa ovom minutažom koju ima u Realu to zvuči gotovo nemoguće.

Jučer se njegov agent sastao sa Jorge Valdanom pokušavši ga nagovoriti da njegovom klijentu dopusti odlazak iz Madrida. Gaga u svojim redovima želi vidjeti Manchester City koji je za argentinca Realu ponudio 15 miliona eura. No, čini se kako Kraljevi nisu voljni odreći se usluga Gaga i to prvenstveno zbog sve duže liste povrijeđenih igrača. Gago želi otići i možda bi upravo ta činjenica mogla biti presudna u ovom slučaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.