Gaizidis dao podršku Wengeru

Kriza u Arsenalu se nastavlja

Gaizidis dao podršku Wengeru

Izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis podržao je trenera Arsena Wengera u nastojanjima da ''izvuče'' klub iz rezultatske krize.

''Topnici'' su pobijedili u samo jednoj od pet utakmica ovogodišnjeg izdanja Premier lige i nalaze se na 17. poziciji tabele, bod iznad zone ispadanja, prenose engleski mediji.

Wenger, koji je izgubio ključne igrače sredine terena  Cesca Fabregasa i Samira Nasrija, ipak je zadržao podršku Gazidisa.

"On nije slomljen i nije odjednom postao loš trener ili neko ko je izgubio dodir s igrom. To su besmislice'', izjavio je Gazidis.

Wenger smatra da se njegovi igrači, koji loše igraju u posljednje vrijeme, trebaju osvrnuti na greške koje prave.

"Nedostatak koncentracije, komunikacije i koordinacije su stvari koje govore igraču da treba malo bolje pogledati sebe i svoju igru'', rekao je Wenger. 

Wenger ubuduće namjerava više kombinirati mlade snage s iskusnijim igračima kako bi se u procesu stvaranja igrača od mladih talenata izbjegli neočekivani porazi.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti