Galata poražena, Misketu pola sata
Ariza Makukula

Superliga, 12. kolo, Galatasaray - Manisaspor 0:2

Galata poražena, Misketu pola sata

Odigrana je i posljednja utakmica 12. kola turske Superlige, u kojoj je Manisaspor pobijedio Galatasaray na Türk Telekom Areni rezultatom 0:2.

Manisaspor je u vodstvo doveo portugalski napadač Ariza Makukula u 32. minuti, a rezultatom 0:1 se i završilo prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu Gheorghe Hagi vrši neke izmjene, a u igru je ušao i naš reprezentativac Zvjezdan Misimović. U 64. minuti zamijenio je Turana Ardu.

Međutim, ni te izmjene nisu pomogle rumunskom stručnjaku, jer u 76. minuti penal uspješno realizuje Kanađanin Josh Simpson, te tako postavlja konačnih 0:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.