Galata vratila Richardsa sa posudbe, pa ga prodala Bursi

Galata vratila Richardsa sa posudbe, pa ga prodala Bursi

Midhat Šljivak

Turski Galatasaray doveo je proteklih dana dva velika imena u svoje redove, Wesleya Sneijdera i Didiera Drogbu, a sada su odlučili da sa posudbe iz Blackburna vrate Colina-Kazima Richardsa.

Ipak, 26-godišnji Richards neće ostati u klubu, već će ga Galatasaray prodati ekipi Bursaspora, koja je također iz Engleske dovela Antona Ferdinanda.

Richards je na Ewood Park stigao u augustu prošle godine, a pvobitno je planirano da ostane do kraja sezone. Međutim, prodaja je bila važnija, te će Richards karijeru nastaviti u Bursi.

Richards je odigrao 20 utakmica za Blackburn, te je postigao četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.