Galatasaray se uključio u borbu za Misketa

Diego dolazi, Miske odlazi?

Galatasaray se uključio u borbu za Misketa

Adnan Beganović, foto: A. Balić

Diego u Wolfsburg, Misimović iz Wolfsburga. Ova opcija postaje sve izglednija. Direktor Wolfsburga Dieter Hoeness u Torinu je dogovarao transfer Diega, a ukoliko se isti ostvari veznjak našeg nacionalnog tima najvjerovatnije će napustiti Vukove.

Iako je prije nekoliko dana Hoeness rekao da će Misimović i naredne sezone sasvim sigurno nositi Wolfsburgov dres, danas stvari izgledaju mnogo drugačije.

Naime, Hoeness je boravio u Torinu gdje je prema njegovim riječima dogovarao dolazak Diega u Juventus, mada talijanski mediji tvrde da je bilo govora i o transferu Edina Džeke.

No vratimo se Misimoviću. Dolazak Diega najvjerovatnije bi značio i slobodu za našeg reprezentativca, odnosno ukoliko bi kupili Diega čelnici Wolfsburga bi prema pisanju njemačkih medija bili spremni prodati Misimovića.

Poznato je da su za usluge bh. veznjaka već od ranije zainteresirani Fiorentina, Atletico Madrid i Schalke, no njemački mediji pišu da je i Galatasaray ušao u utrku za Misimovića, odnosno navodi se da će turski klub učiniti sve kako bi od ove sezone njihovom igrom dirigirao Miske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti