Galatasaray sprema nova pojačanja

Galata želi igrače iz Tottenhama

Galatasaray sprema nova pojačanja

M. Šljivak

Nakon što su u klub doveli bh. reprezentativca Izeta Hajrovića, ekipa Galatasaraya koju sa klupe predvodi Roberto Mancini, nema namjeru stati s pojačanjima.

Turski gigant je pokazao veliki interes za fudbalera Real Madrida Angela Di Mariju, te defanzivca Arsenala Bacaryja Sagnu, a engleski mediji tvrde kako Galatasaray želi i dvojicu igrača iz ekipe Tottenhama.

Navodno je Mancini zainteresovan za dovođenje defanzivca Kylea Walkera, te brazilskog veznjaka Sandra. Galata će prema navodima ponuditi veliki novac za Tottenhamu za ovaj dvojac, a ostaje da se vidi hoće li tim s White Heart Lanea prihvatiti ponudu. 

Sandro ima još dvije i po godine ugovora, dok je Walker prošlog ljeta potpisao višegodišnji ugovor s Tottenhamom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.