Galaxy dao dozvolu Beckhamu

Sve bliže Tottenhamu

Galaxy dao dozvolu Beckhamu

O. Lekić

David Beckham je na pragu senzacionalnog prelaska u Tottenham nakon što je ugovor o posudbi dozvolio njegov klub Los Angeles Galaxy, prenosi portal "Goal".

Spursi očekuju da će posao završiti prije vikenda, nakon što je američki klub dozvolio Beckhamu povratak u Premier ligu gdje će pokušati da se vrati u formu.

Tridesetpetogodišnji nogometni as mogao bi debitirati za londonski klub već u meču protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda, 16. januara na "White Hart Laneu". Iz Tottenhama se nadaju da će novog igrača predstaviti navijačima u subotu tokom susreta engleskog kupa protiv Charltona.

Spursi će bivšem kapitenu engleske reprezentacije platiti 120.000 funti sedmično, a Beckham bi mogao da bude u timu u posljednjih osam utakmica engleske lige te u meču Lige prvaka protiv AC Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.