Galešić: Borac je bila moja želja

Novo pojačanje FK Borac

Galešić: Borac je bila moja želja

D. Vejo

Fudbalski klub Borac iz Banja Luke danas je predstavio novo pojačanje, a riječ je Goranu Galešiću.

Vezista koji je prve fudbalske korake napravio upravo u Borcu, nije krio zadovoljstvo postignutim dogovorom. Ističe da mu je želja bila vratiti se na Gradski stadion i ponovo zaigrati pred banjalučkom publikom.

"Borac je bila moja želja. To je moj san još od malih nogu. Ja sam rođeni Banjalučanin, ovo je moj grad i naravno da je san svakog domaćeg fudbalera da nosi dres Borca. Hvala rukovodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Nadam se da ću opravdati očekivanja i sa svojim saigračima ostvariti sve zacrtane ciljeve. Borac je nešto što volim, navijači su sjajni pojedine lično znam", izjavio je novi fudbaler Borca, Goran Galešić.

Galešić je prije banjalučkog Borca nosio dres Gorice, Beerschota, Kopera, Hajduka, Boteva, Sheriffa, Khimkija i Celja.

Kroz narednih nekoliko dana, Velikan iz Platonove zvanično će predstaviti i novog štopera Nemanju Janičića koji je stigao iz čačanskog Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije