Galešić: Ostvario sam dječački san

Mladi bh. reprezentativac predstavljen u Beogradu

Galešić: Ostvario sam dječački san

Adnan Beganović

Mladi bosanskohercegovački reprezentativac i sada već bivši igrač HIT Gorice, Goran Galešić, danas je i zvanično predstavljen kao novi igrač beogradskog Partizana.

Naš mladi reprezentativac i Partizan potpisat će sutra trogodišnji ugovor kad i zvanično počinje prelazni rok.

Novinarima je Galešića predstavio Albert Nađ, koji je naglasio da je naš mladi reprezentativac budućnost Partizana, a Galešić je na službenom predstavljanju rekao da je presretan što će igrati za klub za koji navija od djetinjstva.

"'Od djetinjstva mi je želja da zaigram za Partizan i danas sam ostvario svoj dječački san. Za ljubav prema Partizanu najzaslužniji je moj ujak, koji je također veliki partizanovac. Znam da će mi biti teško da se izborim za mjesto u timu, ali to mi je cilj i trudiću se maksimalno da ga ostvarim'', rekao je Galešić i dodao:

"Bila je zainteresovana Genova, kao i slovenački Maribor i Koper, ali kad sam čuo da me traži Partizan, dileme više nije bilo''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.