Galešić potpisao za Jedinstvo!

Ozvaničena saradnja

Galešić potpisao za Jedinstvo!

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Goran Galešić novi je član bihaćkog Jedinstva.

Naime, Galešić je danas dogovorio saradnju sa Bišćanima i potpisao ugovor.

"Da se zaista radi o jasnom cilju NK Jedinstvo u sezoni 2020/2021 još jedan dokaz je novo pojačanje u redovima crveno bijelih , a radi se o igraču Goranu Galešiću, koji nam dolazi iz NK Zvijezda 09. Goran Galešić je rođen 11.03.1989 godine (31) u Banja Luci, a u svojoj bogatoj karijeri je nastupao za klubove: FK Zvijezda 09, FK Krupa na Vrbasu, FK Borac B.Luka, a u inostranim klubovima je nastupao za: FC Koper, FC Floriana, NK Celje, FK Khimki, FC Sheriff, FC Botev Plovdiv, AC Beerschot i ND Gorica.

Zaista vrijedna i bogata karijera ovog tridesetjednogodišnjek veznog igrača, veliko iskustvo i odlične partije će vjerovatno pokazati i pod Borićima, te opravdati očekivanja stručnog štaba i naravno naših vjernih navijača", istakli su iz NK Jedinstvo.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cataluna
Vrhunski igrac,on i fajic ce postati najbolji drugari jer imaju zajednicki hobi :-D
7 0
goku_iz_sirokog
Nadam se da ce Jedinstvo i Posusje biti novi premijerligasi
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi