Galešić raskinuo ugovor sa banjalučkim Borcem
Cilj mu je povratak u inostranstvo, ali nije isključen ni ostanak u Premijer ligi BiH (Foto: FK Borac)

Od danas slobodan igrač

Galešić raskinuo ugovor sa banjalučkim Borcem

Goran Galešić više nije član bh. premijerligaša Borca. Nakon samo nekoliko mjeseci provedenih u banjalučkom klubu, ovaj nekadašnji mladi reprezentativac BiH odlučio je 'dignuti sidro' i otići. 

U ovom trenutku Galešićev cilj je povratak u inostranstvo, gdje je u prošlosti godinama igrao, međutim nije isključen ni ostanak u Premijer ligi BiH.

"Od danas sam slobodan igrač. Cilj mi je da se vratim u inostranstvo, već postoje neki pregovori, a ukoliko ništa od toga ne bude, onda ću vjerovatno ostati u Premijer ligi BiH", kazao nam je Galešić. 

U protekloj polusezoni Galešić je u dresu Borca odigrao 17 utakmica, te je pritom postigao tri pogotka i zabilježio dvije asistencije.

Pored njega, banjalučki klub su napustili Ivan Delić, Asmir Avdukić, Uroš Mirković, Borislav Erić, Ivica Guberac...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi