Galešić slobodan, Željezničar moguća destinacija?

Napustio slovenački Koper

Galešić slobodan, Željezničar moguća destinacija?

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac Goran Galešić nakon raskida saradnje napustio je Koper. 

Slovenački prvoligaš Koper se trenutno nalazi u lošoj finansijskoj situaciji i veći dio igrača odlučio je napustiti klub, a posljednji u nizu koji se odlučio na takav potez je i 26-godišnji Goran Galešić.

Galešić je u proteklom periodu bio jedan od najboljih pojedinaca u ovom klubu i već sada za njegove usluge vlada veliko interesovanje, a među klubovima s kojim je ostvaren kontakt je i Željezničar. 

"Trenutno nije ništa konkretno, ali postoji kontakt sa trenerom Mulalićem. Ne mogu ništa detaljnije reći o interesu Željezničara, ali sigurno da ću razmisliti šta i kako dalje. Pred kraj godine će dolaziti konkretniji upiti i onda ću moći odlučiti šta je najbolje za moju karijeru", kazao je Galešić za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaler, koji je prije tri sezone uvršten među tri najbolja vezna igrača u prvenstvu, sigurno bi predstavljao veliko pojačanje za bilo koji klub u Premijer ligi BiH. Tokom dosadašnje karijere igrao je za Borac, Goricu, Koper, belgijski Beerschot te bugarski Botev Plovdiv. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.