Galin: Protiv Igmana bodovi ne smiju doći u pitanje

Napadač Iskre

Galin: Protiv Igmana bodovi ne smiju doći u pitanje

U okviru 25. kola Prve lige Federacije BiH, fudbaleri bugojanske Iskre u subotu će na Jakliću dočekati ekipu Igmana predvođenu trenerom Adisom Obadom. 

Bugojanci će se Igmanu suprotstaviti u najjačem sastavu, a sve osim pobjede za tim Seada Seferovića bio bi potpuni neuspjeh, jer bi značio sigurni odlazak u niži rang.

„Tokom cijele sedmice smo radili naporno i sigurno da smo spremni za jako bitnu utakmicu protiv Igmana koji nam je direktni konkurent za opstanak u ligi. Ispustili smo dosta važnih bodova, tako da protiv Igmana tri boda ne smiju doći u pitanje“, kazao je napadač Iskre Miloš Galin.

Iskra se trenutno nalazi na pretposljednjoj poziciji na tabeli, a Galin vjeruje da će njegov tim i naredne sezone imati status prvoligaša.

„Svi igrači su na raspolaganju stručnom štabu i pružit ćemo sve od sebe da osvojimo bodove koji će nam značiti mnogo u borbi za opstanak. Svi smo optimistični, borit ćemo se do zadnjeg kola, pa šta nam Bog da“, dodao je na kraju Galin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.