Gallardo u potrazi za novim klubom

Argentina Clausura

Gallardo u potrazi za novim klubom

Marcelo Gallardo je najavio kako je utakmica protiv Tigrea ovog vikenda na Monumentalu njegova posljednja utakmica u dresu River Plate.  34-godišnji Gallardo je još ranije nagovjestio da odlazi iz kluba

„Na kraju sezone neću imati nikakvih obaveza prema klubu. Prije dva mjeseca sam razmotrio situaciju i odlučio da napuštam River. Moram vas obavijestiti da je u nedjelju moja posljednja utakmica ovdje“, rekao je bivši igrač Monaca, PSG-a i DC Uniteda iz kojeg se prošle sezone po treći put vratio u River Plate.

Gallardo je na press konferenciji rekao kako je razmišljao o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru, ali nije htio ulaziti u detalje. Rekao je da iz poštovanja prema klubu nikome nije htio ništa potpisati dok traje sezona, ali da će razmotriti sve opcije, kako u Argentini tako i u inostranstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije