Gallas izdao simpatizere Arsenala

Francuz dogovorio prelazak u mrski Tottenham

Gallas izdao simpatizere Arsenala

Neko u karijeri može počiniti jedan grijeh, a samo rijetki dva. Jedan od njih je francuski veteran William Gallas, koji je izdao navijače Arsenala prelaskom u redove najmržeg rivala Tottenhama s kojim će danas potpisati jednogodišnji ugovor.

Da napomenemo da je prije nekoliko godina Gallas izdao navijače Chelseaja kada je prešao u redove mrskog Arsenala. Svaki put je na Stamford Bridgeu bio izviždan, ali šta će tek doživjeti kada na Emirates dođe u dresu Tottenhama, to je nezamislivo.

33-godišnji Gallas je postao slobodan igrač ovog ljeta i bio je u potrazi za klubom, a sinoć se sastao sa menadžerom Tottenhama Harryjem Redkanppom i dogovorio jednogodišnji ugovor. Gallas je tražio dvogodišnji, ali mu je Redknapp ponudio jednogodišnji koji je Francuz na kraju prihvatio.

Ranije je Gallas od Arsenala tražio dvogodišnji ugovor, ali mu je Wenger ponudio samo jednogodišnji, zbog čega je Francuz napustio klub. Gallas će danas obaviti potreban ljekarski pregled i potpisati ugovor sa Spursima. Očekuje se da Gallas debituje narednog vikenda, jer za utakmicu sa Stokeom sutra neće biti registrovan.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.