Gallas nakon svađe sa suprugom završio na ispitivanju

Gurunuo suprugu u grmlje

Gallas nakon svađe sa suprugom završio na ispitivanju

Adnan Beganović

Nekadašnji francuski reprezentativac, fudbaler Tottenhama William Gallas, prema pisanju otočkih medija završio je u policiji nakon svađe sa suprugom.

Navodno su se Gallas i supruga posvađali ispred kuće u Hampsteadu, a navodno je gospođa Gallas nakon svađe pala u grmlje.

"Da, svađali su se, no nisam mogao razumjeti o čemu je riječ jer su pričali na francuskom. Malo potom vidio sam kako gospođa Gallas pada u grmlje", navodno je izjavio jedan od svjedoka.

"Razgovarali smo sa navodnom žrtvom, a prijave nisu podnesene", saopštio je glasnogovornik lokalne policije dodavši da je istraga u toku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.