Gallasa ne vole saigrači

Gallasa ne vole saigrači

Da je William Gallas problematičan lik koji se zna posvađati sa saigračima uvjerili smo se prošle sezone kada se sukobio sa Robinom Van Persiem, a to je sada potvrdio i njegov sunarodnjak Samir Nasri.

Kolo Toure je nedavno otkrio kako je njegov sukob sa Gallasom doprinio odlasku u redove Manchester Citya, a Nasri priznaje kako njegov sunarodnjak nije u dobrim odnosima sa većim brojem igrača koji su još uvijek u klubu, iako tvrdi kako to ne utiče na momčadski duh.

"Ja ne komuniciram s njim, ali nisam jedini igrač Arsenala koji ne priča s njim. Ima nas četiri ili pet, ali to nas ne spriječava da se borimo jedni za druge na terenu. U fudbalskoj ekipi nemate jedanaest prijatelja, imate ljude koji imaju različite afinitete i ne slažu se, ali na terenu se borimo za isti cilj", rekao je Nasri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.