Galliani: Hondu ćemo dovesti u januaru

Nije želio ništa reći o Ljajiću

Galliani: Hondu ćemo dovesti u januaru

E. Škorić

Japanski reprezentativac Keisuke Honda posljednje vrijeme se čvrsto povezuje s AC Milanom.

Pojedini mediji su jučer objavili kako je Honda potpisao za italijansku momčad, no dopredsjednik Milana Adriano Galliani kazao je na današnjoj press konferenciji da će Japanac na San Siro doći tek u januaru iduće godine.

"Kako sada stvari stoje, Honda će potpisati u januarskom prijelaznom roku", rekao je Galliani. Honda će tada biti slobodan igrač, pa je nekako i razumljiva odluka Rossonera da ga ne dovedu ovog ljeta.

Kada je u pitanju Adem Ljajić, nogometaš Fiorentine, Galliani je kazao kako ima dosta špekulacija, ali da ne može reći ništa konkretno. 

Naglasio je, između ostalog, da su ambicije kluba da završi prvi, drugi ili treći na tabeli, te da je plasman u Ligu prvaka prioritet. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije