Galliani: Milan je u redu za Balotellija

Galliani: Milan je u redu za Balotellija

Edmir Škorić

Adriano Galliani, dopredsjednik Milana, nije isključio mogućnost kupovine Cityjeva napadača Marija Balotellija.

Sve više se piše o mogućem transferu Balotellija iz Manchester Cityja u Milan, a želju da bivšeg igrača Intera vidi u crveno-crnom dresu izrazio je i švedski reprezentativac i napadač Rossonera Zlatan Ibrahimović.

"Balotelli je sjajan nogometaš. Već je dokazao svoju inteligenciju i bilo bi zaista sjajno kada bismo ponovno zaigrali zajedno", nedavno je izjavio Ibrahimović, a ništa protiv nema ni Adriano Galliani.

"Bude li ga City prodavao, stojat ćemo u redu zainteresiranih momčadi. Ipak, ne vjerujem  u takav rasplet, budući da je tek potpisao petogodišnji ugovor", ističe Galliani.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti