Galliani: Van Basten bi bio naš prvi izbor

Galliani: Van Basten bi bio naš prvi izbor

Iako je Marco van Basten prije samo nekoliko sati odstupio sa mjesta trenera Ajaxa, iz Milana se javio Adriano Galliani, izjavivši kako bi Holanđanin bio „pravi izbor“ za trenera „rosonera“.

Igračka legenda Ajaxa i Milana napustio je danas Amsterdam Arenu, nakon sezone u kojoj „kopljanici“ nisu mogli do naslova najboljih u Holandiji.

-    Van Basten ima pravi pedigre da postane trener Milana.On bi bio prvi izbor. Međutim, mi imamo Anclottija, koji za sada svoj posao obavlja odlično, kazao je potpredsjednik Milana Galliani.

Međutim, Ancelottija već neko vrijeme povezuju sa mogućim prelaskom u Real Madrid i Chelsea, pa ukoliko bi se to desilo sada se zna ko bi bio prvi izbor kluba sa San Sira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti