Gallianiju dodijeljena policijska pratnja
David Beckham u društvu Adriana Galliania

Nakon prijetnji navijača Milana

Gallianiju dodijeljena policijska pratnja

Naoružani policajac danas je dodijeljen kao sigurnosna pratnja potpredsjedniku Milana Adrianu Gallianiju.

Milan je od policije zatražio zaštitu za svog potpredsjednika, nakon što je Galliani dobio nekoliko prijetećih poruka jednog dijela ultrasa Milana.

Dvije frakcije navijača Milana zatražile su da im Galliani obezbijedi besplatne ulaznice za susrete ove ekipe. U protivnom, poručili su ultrasi Gallianiju, može računati na činove nasilja, zastrašivanja i iznude.

U klubu su prijetnje shvatili ozbiljno i procijenili da je Galliani u opasnosti da bude napadnut bilo gdje i u bilo kojem trenutku. Iz nadležnih su institucija policiji zato naredili 24-satni nadzor prvog operativca kluba.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.