Ganso iz Santosa u Sao Paulo

Mladi veznjak promijenio sredinu

Ganso iz Santosa u Sao Paulo

Ekipa Sao Paula dovela je u svoje veznjaka Gansa. Brazilska momčad je sa ovim igračem potpisala ugovor na pet godina.

Nije poznata tačna vrijednost ovog transfera, ali se pretpostavlja da je Santos inkasirao oko 7.5 miliona funti. Mladi veznjak nakon realizacije transfera nije krio svoje zadovoljstvo.

 

"Veoma sam sretan. Ispunila mi se želja. Otkad je Sao Paolo pokazao interes za mene želio sam da se se završi što prije", izjavio je zadovoljni Ganso nastavivši:

 

"Hvala drugim klubovima na interesu, ali ovo je klub za mene. Sada kada je sve gotovo jedva čekam da se dokažem na terenu. Sve je urađeno na pravi način i mogu reći da sam jako sretan što sam prešao u Sao Paulo".

 

Za mladog veznjaka, koji je do sada ubilježio osam susreta u dresu nacionalnog tima, interes su pokazivali mnogi evropski klubovi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.