Ganso: Nadam se da će prestati špekulacije

Ganso: Nadam se da će prestati špekulacije

Ganso, talentovani brazilski veznjak, rekao je da želi nostiti dres Santosa u doglednoj budućnosti.

Veznjak Santosa povezuje se dugo sa evropskim klubovima, kao i njegov saigrač Neymar, a Porto je nedavno poslao ponudu za Gansa, no on želi ostati u brazilskom klubu.

"Imam ugovor sa Santosom do 2015. godine, a samo Bog zna da li ću napustiti klub ranije. Bez obzira na sve, miran sam i nastavit ću raditi. Ponovo ću reći da sam sretan u Santosu", rekao je Ganso.

"Nadam se da će ove špekulacije prestati što prije, jer želim ostati ovdj. Imam ponude Porta, Corinthiansa i nekoliko drugih klubova. Da sam želio otići, već bih to učinio", dodao je brazilski veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti