Ganso želi igrati u Italiji u dresu Milana

Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa:

Ganso želi igrati u Italiji u dresu Milana

Paulo Henrique Ganso jedan je od najboljih veznih igrača na svijetu i zainteresovan je preseliti u Evropu, a njegova želja je Milan.

Anži, PSG, Manchester United, Inter su klubovi koji žele Gansa u svojim redovima. Naravno tu je i Milan, ali on je u prednosti u odnosu na ostale klubove, jer crveno-crni dres je želja 21-godišnjeg veznjaka.

"Ne znam otkud informacije da je PSG posalo ponudu. To je čista izmišljotina. Ne zanimaju nas PSG-ovi petrodolari. Ganso želi igrati u Italiji u dresu Milana", rekao je Gaetano Paolillo, menadžer veznjaka Santosa, dodavši:

"On želi da igra protiv Intera, Rome i Juventusa. On je fasciniran talijanskom ligom. U idućih nekoliko sedmica sastat ćemo se sa čelnicima Milana i vidjeti da li možemo dogovoriti transfer".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.