Garay spreman da napusti Real Madrid

Garay spreman da napusti Real Madrid

E. Čaušević

Argentinski odbrambeni igrač Ezequiel Garay je spreman da napusti Real Madrid, izjavio je njegov agent Ricardo Schlieper.

Garay bi navodno mogao biti dio transfera Fabia Coentraoa koji će najvjerovatnije iz Benfice preći u Real, tako da bi Garay mogao put Lisabona. Međutim njegov agent je demantovao takve priče, te dodao da Benfica nije iskazala interes za ovim 24-godišnjim igračem Reala.

“Ezequiel je sretan u Madridu, ali jednostavno on želi više da igra. Zato je prihvatio da napusti Real, a postoji mogućnost da slijedeću sezonu provede na pozajmici. Benfica je veliki klub, ali nisam čuo da su zainteresovani, to sam pročitao u novinama ali kontakta nije bilo”, kazao je Schlieper.

Za Garaya se još interesuju Sevilla, Lyon i Marseille, Argentinac je u Real došao iz
Racing Santandera u julu 2009. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.