Gareca još sanja naslov prvaka

Gareca još sanja naslov prvaka

Iako pred posljednje kolo argentinskog prvenstva ima dva boda zaostatka za Estudiantesom, trener Velez Sarsfielda Ricardo Gareca ne odustaje od šampionskih ambicija.

"Još uvijek vjerujemo u titulu. San o osvajanju naslova postoji, i dok god se igra prvenstvo, mi nećemo odustati. Željeli smo se boriti za naslov prvaka do posljednje minute prvenstva, i sada se nalazimo u toj poziciji", rekao je Ricardo Gareca.

U posljednjem kolu Velez gostuje kod četvrtoplasiranog Racinga, dok Estudiantes dočekuje Arsenal Sarandi. Velezu je potrebna pobjeda i poraz Estudiantesa za naslov prvaka ili remi Estudiantesa za igranje majstorice na neutralnom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.