Gareth Bale odbio da putuje u Njemačku uz čudno objašnjenje
Bale je navodno previše uznemiren nakon što mu je propao transfer u Kinu

Velšanin neće igrati protiv Tottenhama

Gareth Bale odbio da putuje u Njemačku uz čudno objašnjenje

S. Pašalić

Real Madrid nastavlja pripreme za novu sezonu i u utorak igra utakmicu protiv Tottenhama u okviru Audi kupa.

Ipak, Gareth Bale nije otputovao u Minhen jer je navodno previše uznemiren nakon što je u posljednji tren propao njegov transfer u Kinu.

Zinedine Zidane je davno otpisao Velšanina, a u utakmici protiv Bayerna je to i potvrdio nakon što ga nije uvrstio u ekipu.

Uslijedio je veliki broj izjava gdje su Bale i njegov agent prebacivali krivicu na Zidanea, a Francuz je rekao da je želja Balea bila da ne igra jer očekuje da napravi transfer.

Činilo se da će Bale konačno napustiti Madrid nakon što je dogovoren njegov odlazak u Kinu, ali je na kraju sve stopirano od strane Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji su pisali da je Florentino Perez u posljednji tren stopirao transfer jer nije želio pustiti Velšanina za duplo manje novca nego što je postavljena njegova cijena.

Sada Bale neće biti u ekipi Reala koja će u utorak navečer igrati utakmicu protiv Tottenhama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi