Garrido: Greške su nas koštale pobjede

Villarreal mogao i do pobjede na Mestalli

Garrido: Greške su nas koštale pobjede

Edmir Škorić

Villarreal je sinoć na Mestalli odigrao bez golova, te tako napraivo dobar posao pred uzvrat koji se za dvije sedmice igra na njihovom El Madrigalu. Riječ je, dakako, o utakmicama osmine finala španskog Kupa kralja.

"Kretanje igrača Valencije s loptom izazvalo nam je puno problema, stoga nismo bili precizniu našim proigravanjima. Naše pogreške znak su da je protivnik igrao bolje od nas", kazao je Villarrealov trener Juan Carlos Garrido, dodavši:

"Trudili smo se da radimo ono što najbolje znamo, ali na krjau nas je koštalo pobjede. Druga utakmica će biti dosta neizvjesna i mogle bi odlučivati zadnje minute. Obje momčadi imaju priliku da prođu dalje, a golovi su potrebni i jednima i drugima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.