Gasi se Kuban, Šunjić i društvo odlaze u Anzhi?

Tvrde ruski mediji

Gasi se Kuban, Šunjić i društvo odlaze u Anzhi?

Ruski prvoligaš, Kuban iz Krasnodara, na kraju sezone mogao bi se ugasiti zbog financijskih problema.

Prema pisanjima ruskih medija, čelnici Kubana navodno su odlučili udružiti se sa Sulejmanom Kerimovim i ponovo oživiti projekt velikog Anzhija.

Nagađa se da bi tako svi igrači Kubana, među kojima je i Toni Šunjić, trebali preseliti u Anzhi, ali od strane ruskog tima takve informacije su odmah demantovane.

"Klub je potpisao sponzorske ugovore s pet velikih kompanija. Nema govora o gašenju kluba i spajanju s Anžijem. Financijsko stanju u klubu je među boljima u ruskom prvenstvu," poručio je jedan od čelnika kluba i predsjednik regionalnog nogometnog saveza Ivan Peronko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.