Gatarić: Svakoj utakmici pristupamo kao da je odlučujuća

Fudbaler Tekstilca o susretu sa Slavijom

Gatarić: Svakoj utakmici pristupamo kao da je odlučujuća

D. Vejo

Zoran Dragišić i njegovi izabranici osigurali su mjesto među šest najboljih ekipa u Republici Srpskoj, a za posljednjeg protivnika u regularnom dijelu prvenstva imat će ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva, kojoj u zadnjih nekoliko kola ne cvjetaju ruže u šampionatu.

Dervenćani će predstojeći play-off iskoristiti kako bi testirali mlade igrače i vidjeli ko od njih zaslužuje dres prvog tima. 

O predstojećem protivniku imaju samo riječi hvale, te očekuju dosta uzbudljiv i neizvjestan meč.

"Nama je važno da smo osigurali Ligu za prvaka. Sada igramo dosta rasterećeno i nemamo pritisak od rezultata. Predstojeći mečevi će nam dobro doći kako bismo isprobali nove formacije i taktike. Svakoj utakmici ćemo pristupiti kao da je odlučujuća, pa će tako biti i sada. Dolazi nam Slavija. Protivnik kojeg dobro poznajemo. Očekujemo jednu čvrstu partiju na obje strane", poručio je fudbaler Tekstilca, David Gatarić.

Kao i ostale utakmice, susret između Slavije i Tekstilca igra se sutra u terminu od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi