Gattuso ne ide za Ancelottijem

Gattuso ne ide za Ancelottijem

Edmir Škorić

Da Gennaro Gattuso neće ovog ljeta napustiti San Siro, potvrdio je i njegov menadžer Andrea D'Amico, koji tvrdi da Rino ne ide za trenerom Carlom Ancelottijem u redove londonskog Chelsea, bez obzira na dobre odnose sa nekadašnjim trenerom Milana.

Kada se bivši trener Milana Carlo Ancelotti predstavio kao novi trener londonskih "plavih", ozbiljno se počelo pričati o dolasku nekolicine Milanovih igrača na Stamford Bridge. Kako je Kaka prešao u Madrid, Chelseau je ostalo još da pokuša dovesti Andrea Pirla, Alexandra Pata i Gennaro Gattusa.

Ipak, "rossoneri" će, čini se, ostati u približnom sastavu kao i prošle sezone, za sada su samo Kaka i Ancelotti napustili klub.

"Milan je njegov dom. Činjenica je da Gattuso ima dobre odnose sa Ancelottijem, no to ne znači da on želi napustiti Milan", ističe Gattusov menadžer Andrea D'Amico.

"Svi znaju da bi Rino bio savršen u Premiershipu. Ali, nikada nismo imali nikakve ponude od Chelsea".

Gattuso je prošlu sezonu često boravio izvan travnjaka zbog problema sa koljenom, a sada se nalazi u Južnoj Africi, gdje u dresu Italije nastupa u Konfederacijskom kupu.
 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.