Gattuso produžio s Milanom

Gattuso produžio s Milanom

Edmir Škorić

31-godišnji robusni igrač sredine terena, Gennaro Gattuso, odlučio je nastaviti karijeru u Milanu, stoga je potpisao jednogodišnje produženje ugovora.

Od kako je na klupu Rossonera stigao Brazilac Leonardo, Gennaro Gattuso sve je manje dobijao šansu, pa je stoga prijetio odlaskom iz kluba, a prvi u redu čekao ga je bivši trener Carlo Ancelotti (Chelsea).

Međutim, čelnici Milana obećali su 'Rinu' da će imati priliku ponovo igrati u prvom timu, budući da je sada nedovoljno oporavljen poslije povrede. Tako se Gattuso odlučio na još jednu godinu boravka u Milanu, pa je jasno da će to biti njegova momčad do 2012. godine.

Kako sada stvari stoje, teško je za očekivati da i ne završi karijeru na San Siru. Bivši igrač Intera i Glasgow Rangersa nada se nastupu za italijansku reprezentaciju na Svjestkom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.